29 Mart 2012 Perşembe

Desa 2012 Yaz Koleksiyonundan Babet Modelleri



Daha bir hafta öncesine kadar, "kar kalınlığı şu kadar, ellerim dondu, kazağını giymeyi unutma" gibi sözleri kullanıyorduk. Bir - iki haftadır, "çağla badem çıktı, can erik pazarda henüz pahalı" gibi şeyler konuşmaya başladık.

Konularımızdaki bu değişiklikler, elbette başka bir değişimin yansıması... Evet, bahar yüzünü göstermeye başladı. Artık üzerimizdeki giysilere de bahar gelecek. Kışlıklar kaldırılacak, yazlık giysiler çıkarılmaya başlanacak. Eksikler varsa satın alınacak, yeni bir mevsime hazırlanılacak.

Ayakkabılarda da aynı değişim yaşanacak. Bu konuda mağazalar ve üreticiler çoktan hazırlıklarını tamamladılar, bizi bekliyorlar. Rahat ve sağlıklı olması nedeniyle hepimizin ilkbahar ve yaz aylarında tercih ettiğimiz babet ayakkabılar da mağaza raflarında yerlerini aldı.

İşte bu markalardan biri de "Desa"... Desa 2012 yaz koleksiyonunda yer alan yeni babetler, deri ve süet seçenekleri ile, yaza hazır. Desa'nın 2012 yaz modelleri içinde yer alan babetler, koyu renklerin yanısıra, daha sıcak ve canlı renklerdeki tasarımları ile vitrinlerde. Tabii Desa babetleri internetten online olarak satın almak da mümkün.












2 yorum:

  1. Paylaşımlarınız harika beğeni ile takip ediyorum.
    Babetto.net
    Babet

    YanıtlaSil
  2. Babet modelleri ile ilgilenirken bloğunuzu keşfettim Babet çeşitleri derken Paylaşımlarınız harika buldum ve beğeni ile takip ediyorum.
    http://babetto.net/
    Babet Modelleri

    YanıtlaSil