9 Nisan 2012 Pazartesi

Topuklu Ayakkabının Bir Zararı Daha :)



Burada daha önce yüksek topuklu ayakkabıların zararları konusuna değinmiştim. Ama önemli bir zararı daha varmış, ben onu atlamışım. :)

Uyuşturucu madde kaçakçısı Ronaldo Silva adında bir mahkûm, Brezilya'daki hapishaneden kaçma plânları üzerine epey kafa yormuş, sonunda kadın kılığına girerek hapishaneden kaçabileceğini düşünmüş ve plânını uygulamaya başlamış. Geçen hafta ziyaretine gelen karısıyla konuşup, bir sonraki ziyarette karısının perukla ve fazladan giysiler giymiş olarak gelmesini söylemiş. Daha sonra da kaçış için gereken diğer hazırlıkları yapmaya başlamış.

Önce traş olmuş, sonra göğüs ve bacaklarına güzelce ağda yapmış. Gardiyanları ayarlayıp, kaçış sırasında başka tarafa bakacakları konusunda söz almış.

Haftasonu ziyaretinde, karısının sütyenini alıp kendine takmış, üzerindeki fazladan elbiseyi alıp giymiş, başındaki peruğu da alıp kendi kafasına takmış. Dudaklarına karısının kırmızı rujunu sürmüş, ayakkabılarını da karısının ayakkabılarıyla değiştirmiş.

Ziyaretçiler dışarı çıkarılırken, Silva da onlarla birlikte, kırıta kırıta hapishaneden dışarı çıkmış. Özgürlüğe kavuşmanın sevinciyle kıvırtarak otobüs durağına doğru yürürken, hiç hesapta olmayan birşey yüzünden, cezaevi çevresinde devriye gezen polis ekibinin dikkatini çekmiş. Polisler, bu "güzel" bayanın,
topuklu ayakkabılarla yürümekte çok zorlandığını farketmişler ve onu izlemeye başlamışlar.

Silva, otobüs durağının yanında kendisini beklemekte olan motosiklete binip uzaklaşacağı sırada, polisler onu yakalamışlar. Kadın kılığında yeniden cezaevine götürülen Silva'nın, daha önce de başka bir cezaevindeki kaçma girişimi yüzünden bu cezaevine nakledildiği açıklanmış.

Böylece, topuklu ayakkabıların bir zararı daha ortaya çıkmış. Demek ki, kadın kılığında hapishaneden firar etmek isteyen erkeklerin, önce topuklu ayakkabıyla yürümek konusunda uzun çalışmalar yapması gerekiyor. :)

Haber kaynağı: http://ush.re/parr


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder